Gratis gaveindpakning

 99 dages returret

Fri fragt over 499 kr

menu

nyt-logo-i-guld-svg

menu

Guld smykker

På Copenhagen smykker finder du ægte guld smykker. Vi er en 100% autoriseret online smykkeforretning. Vi samarbejder med de dygtigste guldsmede og designere i smykkebranchen. Det er din sikkerhed for smykker i den bedst kvalitet.

Alle vores guldsmykker er naturligvis stemplet med lødighedsstempler. Vi har bl.a. ægte guldsmykker i 14 karat og 8 karat guld. Smykker i 14 karat guld kvalitet er stemplet med 585 lødighedstempel. Vores 8 karat er stemplet med 333. Stemplerne 585 og 333 betyder henholdsvis 58,5% og 33,3% rent guld.

Guldsmykker, bliver altid blandet med andet ædelmetal, hvilket gøres fordi, at guld er et meget blødt metal og derfor skal blandes med andet metal. Denne blanding af guld med andet metal er også det der hedder en legering. Det er så indholdet af guld i legeringen, der afgør hvilken karat smykket har.

Guld øreringe

Guldøreringe er meget populære og er et “must have” i et hvert smykkeskrin. Der findes et utal af forskellige guldøreringe. Vi har alt fra de helt simple i et stilrent klassisk design og de mere kreative og ekstravagante øreringe, med elegante snoninger og pyntet med diverse smykkesten i alle regnbuens farver.

Vi har herunder lavet et udsnit af de forskellige øreringe i guld, som du finder her på copenhagen smykker:

Guld halskæde

Guld halskæde til dame finder du naturligvis også her på copenhagen smykker. Det fede ved guldhalskæder er, at det er et smykke der kan holde hele livet. Dette betyder, at guldhalskæder er en genial gaveide til en du holder af. Det er en meget personlig og betænksom gave, som modtageren kan bære tæt ved hjertet resten af livet.

Anledninger hvor en guldhalskæde kunne passe godt, kunne være til bryllup, barnedåb, konfirmation eller som en kærestegave.

Hvis du er mere til panzer kæder i ægte guld, så finder du det også lige her. Du har naturligvis også muligheden for at købe guldvedhæng, så du selv kan sammensætte din halskæde, eller bruge vedhænget på en kæde du allerede har.

Guld armbånd

Guldarmbånd er noget der er rigtigt smart at bruge. Generelt siger man de smykker, som udsættes for mest slidtage, de skal helst være lavet i rene materialer. Der er her tale om fx armbånd og ringe, som naturligt vil blive slidt mere end fx øreringe.

Et guldarmbånd vil holde sig pænt i og med armbåndet er lavet i massivt guld. I modsætningen til fx et forgyldt armbånd, som “kun” er guldbelagt. Det betyder at hvis smykket vil blive udsat for kontinuerlig slid, så vil et forgyldt smykkes guldbelægning efterhånden blive nedslidt.

Når det så er sagt, så bruger vi til vores forgyldt smykker et meget tykkere lag guld, end det fleste andre. Dette betyder, at vores forgyldte smykker vil holde sig pæne og gyldne meget længere.

Viser 1–40 af 1012 resultater

Hurtig levering

Levering 1-2 dage

Gratis fragt

Ved køber over 499 kr

99 dages returret

På alle smykker

Gratis indpakning

Giv en smykkegave

Ring: 93 86 09 52

Skriv: info@copenhagensmykker.dk

 

Åbningstider:

Mandag: 10:00 – 16:00

Tirsdag: 10:00 – 16:00

Onsdag: 10:00 – 16:00

Torsdag: 10:00 – 16:00

Fredag: 10:00 – 16:00

Lørdag: Kun mail

Søndag: Kun mail

99 Dages fuldreturret

Læs mere på vores side om Returnering/ombytning

 

Eller skriv en mail til os på: info@copenhagensmykker.dk eller ring: 93 86 09 52

 

Husk dit ordre nummer

Copenhagensmykker.dk er et dansk smykkeunivers der sælger primært danske brands til det danske marked. 

CVR-nummer: 42321249

Vi søger netop nu:

Er du tysk? eller har du gode tyskkundskaber? Så søger vi dig! Skriv til os nu på: info@copenhagensmykker.dk

mastercard.svg
mobilepay.svg
visa.svg

Nem, sikker og hurtig betaling

Bliv en del af rejsen på de sociale medier

Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrence, nye kollektioner og du kan altid afmelde dig igen.
Fordele ved os
Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrence, nye kollektioner og du kan altid afmelde dig igen.

Copenhagensmykker.dk – en del af: Synnejysk Invest ApS

mobilepay.svg
visa.svg
mastercard.svg

Copenhagensmykker.dk 2024

Indkøbskurv

0
image/svg+xml

Ingen produkter i kurv.

Fortsæt med at shoppe