🎁 Gratis gaveindpakning

🚚 99 dages returret

✅ Fri fragt over 499 kr

menu

menu

Mor smykker

Mor hun fortjener et smykke. Vi har gjort det nemt for dig at finde dit næste mor smykke. Hvad enten om det er smykker til morsdag eller som et smykke til den nybagte mor.

En gave i form af et smykke er en meget betænksom og personlig gave. Det er noget hun med garanti vil blive glad for. Derudover vil et fint smykke også kunne følge hende resten af livet og minde hende om de fantastiske børn hun har.

Mor halskæde

En Mor halskæde er et smukt og sentimentalt smykke, der er designet til at ære og fejre Mor. Der kan både være din egen mor, men kan måske også være en halskæde til den nybagte mor.

Det er en fantastisk måde at vise din påskønnelse og kærlighed til din mor, uanset om det er til mors dag, hendes fødselsdag eller som mor – barn halskæde. Disse halskæder har ofte et vedhæng, der symboliserer båndet mellem en mor og et barn, såsom et hjerte, fødselssten eller indgraveret initialer.

Mor halskæde, den perfekte gave til mor

  • En mor halskæde er en tankevækkende og meningsfuld gave til enhver mor.
  • Det kan være et symbol på det særlige bånd mellem en mor og et barn, såvel som et elsket minde, som hun kan bære tæt på sit hjerte.
  • Mor halskæder kommer i en bred vifte af stilarter. Hos Copenhagen smykker har vi både guld og sølv mor halskæder.
  • Perfekt gave til lejligheder som mors dag, fødselsdage eller jul.

Mor barn halskæde

En Mor – barn halskæde er et elsket smykke, der symboliserer det ubrydelige bånd mellem en mor og hendes barn. Disse halskæder kommer i en række forskellige stilarter og designs. Vi har mor datter halskæder lavet i en række forskellige materialer, såsom guld, sølv eller rosa guld. De er en perfekt gave til en mor ved særlige lejligheder som mors dag, fødselsdage eller ethvert andet specielt øjeblik, hvor du vil vise din påskønnelse til din mor.

Hos Copenhagen smykker kan du købe en Mor – barn halskæde og vise din kærlighed og påskønnelse af din mor og det bånd, i deler.
Derudover kan En mor barn halskæde også bruges til at ære det særlige forhold der er mellem en mor og hendes barn. Det vil altså være en helt oplagt gaveidé til den nybagte mor.
Husk, hvis det er til gave så pakker vi gaven ind gratis for dig!

Smykker til nybagt mor

Som nybagt mor fortjener du at forkæle dig selv med noget særligt. Hvilken bedre måde at fejre din nye titel end med smukke smykker? Vores samling af smykker til nybagte mødre omfatter en række stilarter og designs, der passer til enhver smag og pengepung. Fra lækre halskæder og armbånd til fantastiske øreringe og ringe, vi har noget til enhver nybagt mor.

Vores smykker er lavet af materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer, at de holder i mange år fremover. Uanset om du leder efter et smykke til at bære til hverdag, eller noget særligt til en særlig lejlighed, så finder du det i vores kollektioner. Derudover er vores smykker en fantastisk gave til nybagte mødre, uanset om det er til dig selv eller til en du holder af.

Glem ikke, at vores smykker ikke kun er en fantastisk måde at fejre din nye rolle som mor på, men det er også en fantastisk måde at tilføje prikken over i´et  til ethvert outfit. Se vores kollektioner i dag og find det perfekte smykke til at fejre din nye rejse som mor.

Smykker til Mors dag 2024

Mors dag 2024 falder søndag den 12. maj. Hvilken bedre måde at vise din kærlighed og påskønnelse af de din mor, med et smukt smykke, som fx kan bære tæt på hendes hjerte? Vores kollektioner af smykker til mors dag inkluderer en række forskellige stilarter og designs, der passer til enhver smag. Fra vores Mor smykke kollektion, med halskæder med ordet “mor” skrevet i elegant skrift, til vores Livets træ smykke kollektion, med smykker, der symboliserer moderskabets styrke og modstandskraft, har vi noget for enhver smag.

Hjerte kollektion:

Vores Hjerte smykkekollektion er perfekt til mødre, der elsker klassiske og elegante designs. Disse smykker har hjerteformede vedhæng og øreringe i en række forskellige stilarter og materialer, hvilket gør dem perfekte til hverdagsbrug eller særlige lejligheder.

Perle kollektion:

For de mødre, der elsker perler, er vores perlesmykke kollektion et “must-see”. Vi tilbyder et bredt udvalg af perlekæder, øreringe og armbånd i forskellige farver og designs.

Lund Copenhagen Marguerit kollektion: 

Udover vores andre kollektioner tilbyder vi også en smuk Marguerit kollektion til Mors Dag. Vores marguerit smykker fra Lund Copenhagen har delikate og fine margueritformede halskæder og øreringe, der symboliserer skønheden og renheden ved moderskabet. Disse smykker er perfekte til mødre, der elsker naturinspirerede designs og fås i en række forskellige stilarter, herunder guld, sølv og rosa guld.

Marguerit kollektionen fra Lund Copenhagen omfatter halskæder, armbånd, øreringe, ringe, vedhæng og ankelkæder. Den er også perfekt som gave til mødre, der elsker naturen og ønsker at inkorporere det i deres outfit.

Smykker af høj kvalitet der holder:

Alle vores smykker er lavet med materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer, at de holder i mange år fremover. Derudover er vores smykker en fantastisk gave til mors dag, uanset om det er til din mor, kone eller enhver speciel moderfigur i dit liv. Gennemse vores kollektion i dag, og find det perfekte smykke til at vise din kærlighed og påskønnelse af de specielle mødre i dit liv denne mors dag.

Hurtig levering

Levering 1-2 dage

Gratis fragt

Ved køber over 499 kr

99 dages returret

På alle smykker

Gratis indpakning

Giv en smykkegave

Ring: 93 86 09 52

Skriv: info@copenhagensmykker.dk

 

Åbningstider:

Mandag: 10:00 – 16:00

Tirsdag: 10:00 – 16:00

Onsdag: 10:00 – 16:00

Torsdag: 10:00 – 16:00

Fredag: 10:00 – 16:00

Lørdag: Kun mail

Søndag: Kun mail

Copenhagensmykker.dk er et dansk smykkeunivers der sælger primært danske brands til det danske marked. 

CVR-nummer: 42321249

99 Dages fuldreturret

 

Skriv en mail til os på: info@copenhagensmykker.dk
eller ring til os på 93 86 09 52

 

Husk dit ordre nummer

Vi søger netop nu:

Er du tysk? eller har du gode tyskkundskaber? Så søger vi dig! Skriv til os nu på: info@copenhagensmykker.dk

Udforsk vores smykke univers & bliv en del af rejsen på de sociale medier

Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrence, nye kollektioner og du kan altid afmelde dig igen.
Copenhagensmykker.dk

Udforsk vores smykke univers og bliv en del af rejsen på vores sociale medier. Glem ikke at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Fordele ved os
Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrence, nye kollektioner og du kan altid afmelde dig igen.

Copyright Copenhagensmykker.dk 2023

mobilepay.svg
visa.svg
mastercard.svg

Indkøbskurv

0
image/svg+xml

Ingen produkter i kurv.

Fortsæt med at shoppe