🎁 Gratis gaveindpakning

🚚 99 dages returret

✅ Fri fragt over 499 kr

menu

menu

Perlesmykker

Find et stort udvalg af perlesmykker i et vel af former, farver og designs. Perlesmykker var anset som et meget eksklusivt og elegant smykke, som kun de højeste i samfundet havde råd til. Smykker med ægte perler bruges stadig den dag i dag af den danske dronning. Hos Copenhagen smykker har vi direkte adgang til producenter af 100% ægte ferskvandsperler og kan derfor også sælge smykker med ægte perler til særdeles attraktive priser.

Den direkte adgang gør også at vi kan sikre kvaliteten af hver enkelt perle. Det er din garanti for perlesmykker i en ægte luksus kvalitet.

Herunder finder du de kollektioner vi har på Copenhagen smykker:

Luksus perlehalskæde med runde perler FARW685-2-800x536Perlehalskæde

Luksus perlehalskæde 14 karat guld  Perlehalskæde guld

0005914_seville-forgyldt-orehnger-med-ferskvands-perle-11436f  Perleøreringe

Typer af perler til perlesmykker

Den mest anvendte perle til perlesmykker er ferskvandsperler. Ferskvandsperler kommer i et vel af farver og former. Derudover kommer perlerne også fra forskellige typer af østers, hvilket har betydning for perleres udseende, farve, størrelse og sjældenhed. Herunder er et udvalg af ægte perler, som anvendes til smykker.

Ferskvandsperlen:

Ferskvandsperlen er den den mest kendte og anvendte perle til smykker. Perlen varierer i størrelse fra 2 til 9 mm i diameter. Sjældent kan de nå 13 mm, men det tager 7-8 år at vokse en perle så stor, hvilket naturligvis påvirker perlens værdi i opadgående kurve. Den mest populære størrelse er 7-8 mm.

Naturlige farver af ferskvandsperler omfatter hvid, creme og mange nuancer af pink, lige fra den blødeste fersken til frodig lavendel. Grå og sorte farver af ferskvandsperler opnås ved farvning

De hyppigst former for ferskvandsperler i smykkeindustrien er symmetriske, sfæriske, ovale, barokke, dråbeformede og knapformede. Den mest værdifulde ferskvandsperle er den runde perle, da denne form dannes mindst hyppigt.

Edison perlen:

Processen med at dyrke Edison-perler holdes strengt hemmelig. Edison perler kan blive meget store. Den at nå en diameter på 16 mm, en hidtil uset størrelse for ferskvandsperler. Edison perler har en karakteristisk rig metallisk glans og en vidunderlig rund form. Desuden har de en absolut smuk palet af farver – hvid, creme, blomme, lilla, mange nuancer af pink. Hver perle tager 2-3 år om at vokse, sig færdig.

Kasumi perlen:

Ferskvandsperlen Kasumi er hjemmehørende i Japan. Denne smukke sten har sit navn fra Kasumi Gaura-søen, hvor de stadig dyrkes i dag. Kasumi-perler dyrkes ved hjælp af ferskvandsskaller, som blev opdrættet fra en krydsning mellem Hyriopsis cumingii og Hyriopsis schlegelii. Denne type perle er ligesom saltvandsperlen dyrket ved hjælp af en kerne og har en helt fantastisk, dråbeformet form.

Perlestørrelser spænder fra 9 til 13 mm, hvor 10-12 mm er den mest almindelige. Kasumi-perler kommer i en række blændende farver – creme, fersken, mange nuancer af pink, dyb lilla og endda gyldengrøn.

Tahitian Perle:

Den mest værdifule perle er Tahiti-perlen, som bliver dannet i østersen Pinctada margaritifera. De er dyrket på perlefarme i Fransk Polynesien og er naturligt sorte i farven. Perlerne kommer dog i endeløse variation af nuancer, lige fra grå til lilla og endda oliven til dyb blå.

I de fleste tilfælde varierer størrelsen på en perle fra 8 til 16 mm. Perlerne fines i formerne runde, elliptiske, dråbeformede, møntformede, ovale og barokformede.

Photoshoot med perlesmykker

I videoen kan du få et lille indblik i hvordan det ser ud, når vi laver photoshoot, med vores elegante perlesmykker.

Modellen i videoen har bl.a. vores meget populære perleørestikker på.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om Perlesmykker

1. Hvilke typer perlesmykker tilbydes?

Hos Copenhagen smykker tilbyder vi et bred sortiment af perlesmykker. Herunder: Perlehalskæder, Perlearmbånd, perleøreringe  og perle ringe.

2. Hvilke typer perler bruges til smykkerne?

Vi bruger forskellige typer perler, herunder ferskvands-, Akoya-, South Sea- og Tahitiperler. Men langt de fleste af vores smykker er med den populære ferskvandsperle

3. Hvordan vedligeholder jeg mine perlesmykker?

Perler er sarte og kræver ordentlig pleje for at bevare deres skønhed. Vi anbefaler at opbevare perlesmykker på et blødt, tørt sted og undgå kontakt med kemikalier og kosmetik. Rengør perler med en blød, fugtig klud og mild sæbe om nødvendigt.

4. Returpolitik perlesmykker?

Hos Copenhagen smykker tilbyder vi hele 99 dages fuld returret for alle vores smykker og herunder også perlesmykker.

5. Hvordan kan jeg bestemme kvaliteten af en perle?

Kvaliteten af en perle bestemmes af flere faktorer, herunder størrelse, form, farve, glans og overfladekvalitet. Vi har et team af eksperter, som nøje udvælger højkvalitetsperler til vores smykkekollektioner.

6. Hvad er forskellen mellem naturperler og kulturperler?

Naturperler dannes naturligt i østers og er ekstremt sjældne og dyre. Kulturperler dannes ved at indføre et lille element i en østers, som får den til at skabe en perle. Østersen vil nemlig begynde at danne perlemor rundt om det indførte element. De perler vi bruger tager normalt 3+ år på at blive færdige. Vi bruger kun disse perler, da sådanne perler besstår af langt mere perlemor, end perler der kun har været i østersen i et 1 år. Det er din garanti for ægte kvalitetsperler.

7. Hvad er en bæredygtig perle?

Hos Copenhagen smykker bruger vi kun bæredygtige perler. En bæredygtig perle er en perle, der er høstet eller dyrket på en måde, der er miljøvenlig og ikke skader perleøstersen eller havets økosystem. Dette kan omfatte metoder som ingen brug af kemikalier, beskytte østersenes levesteder og bruge teknikker, der ikke skader østersene. Derudover er bæredygtige perler ofte sporbare, hvilket betyder, at perlens oprindelse kan spores tilbage til gården, eller stedet, hvor den blev dyrket.
Hurtig levering

Levering 1-2 dage

Gratis fragt

Ved køber over 499 kr

99 dages returret

På alle smykker

Gratis indpakning

Giv en smykkegave

Ring: 93 86 09 52

Skriv: info@copenhagensmykker.dk

 

Åbningstider:

Mandag: 10:00 – 16:00

Tirsdag: 10:00 – 16:00

Onsdag: 10:00 – 16:00

Torsdag: 10:00 – 16:00

Fredag: 10:00 – 16:00

Lørdag: Kun mail

Søndag: Kun mail

Copenhagensmykker.dk er et dansk smykkeunivers der sælger primært danske brands til det danske marked. 

CVR-nummer: 42321249

99 Dages fuldreturret

 

Skriv en mail til os på: info@copenhagensmykker.dk
eller ring til os på 93 86 09 52

 

Husk dit ordre nummer

Vi søger netop nu:

Er du tysk? eller har du gode tyskkundskaber? Så søger vi dig! Skriv til os nu på: info@copenhagensmykker.dk

Udforsk vores smykke univers & bliv en del af rejsen på de sociale medier

Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrence, nye kollektioner og du kan altid afmelde dig igen.
Copenhagensmykker.dk

Udforsk vores smykke univers og bliv en del af rejsen på vores sociale medier. Glem ikke at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Fordele ved os
Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrence, nye kollektioner og du kan altid afmelde dig igen.

Indkøbskurv

0
image/svg+xml

Ingen produkter i kurv.

Fortsæt med at shoppe