Gratis gaveindpakning

 99 dages returret

Fri fragt over 499 kr

menu

menu

Viser 1–40 af 297 resultater

Perleøreringe

Her finder du perleøreringe i guld og sølv. Hos Copenhagen smykker, har vi et lækkert udvalg af diverse øreringe pyntet med ægte perler. Fælles for alle vores perleøreringe er at de er designet med de bedste kvalitetsmaterialer. Vi forhandler fx øreringe i ægte Guld og sølv. Er du mere til øreringe i forgyldte eller rosa forgyldte materialer, så har vi naturligvis også det.

Herunder er et lille udvalg af de typer perleøreringe vi sælger online her på siden.

 • Lange øreringe med perler
 • Perleøreringe Guld
 • Perleøreringe sølv
 • Perle ørestikker
 • Hænge øreringe med perler
 • Creoler med perler

Fælles for alle vores øreringe med perler er, at der er anvendt de bedste kvalitets perler fra 100% bæredygtig produktion. Alle de anvendte perler har gennemgået en håndsorteret kvalitetskontrol. Dette er din sikkerhed for smykker i den højeste kvalitet.

Kvalitet er et nøgleord for os. Udover høj kvalitet er smykker til priser hvor alle kan være med også et mål vi vægter meget højt.

Derfor finder du også smykker hos os i alle prisklasser og materialer.

Perleøreringe guld

Er du på udkig efter perleøreringe i guld? Øreringe der kombinerer elegance og luksus? Lad dig forføre af vores betagende kollektion af  ægte perle øreringe. Uanset om du foretrækker perle ørestikker i guld, barokke perleøreringe i guld eller lange perleøreringe i guld, vil vores udvalg imponere dig. Vores perleøreringe i guld er lavet af ægte 14 karat og 8 karat guld og skinner med en subtil glans. Vælg mellem forskellige designs, herunder guld creoler ned ægte perler og perleøreringe i guld. Alle smykker er naturligvis stemplet med lødighedstemplet. Vi er en 100% dansk autoriseret forhandler af smykker, hvilket betyder, at du kan være sikker på at få eksklusive perleøreringe af høj kvalitet. Lad vores perleøreringe i guld med ægte hvide ferskvandsperler bringe et naturligt element til dit look.

Perleøreringe sølv

Ønsker du at tilføje et moderne og naturligt strejf til din smykkesamling? Oplev den elegante fusion af perleøreringe i sølv. Vores kollektion byder på et bredt udvalg af perleørestikker i sølv, barokke perleøreringe i sølv og lange perleøreringe i sølv. Hver af vores sølvperler er lavet af ægte kvalitets sølv i 925 sterling sølv, hvilket sikrer en strålende glans. Vælg mellem forskellige stilarter, herunder sølv perleøreringe alle stemplet med lødighedstempel. Udforsk vores perleøreringe i sølv med ægte hvide ferskvandsperler og lad deres tidløse skønhed og elegance fortrylle dig. Disse elegante sølvøreringe er perfekte til enhver lejlighed og vil tilføje et stilfuldt touch til dit look.

Typer af perleøreringe

Perleøreringe er et klassisk og elegant tilbehør, der kan tilføje et strejf af elegance og kant til et hvert outfit. De kommer i en række forskellige stilarter, hver med deres egne unikke egenskaber.

Populære typer perleøreringe:

 • Perle ørestikker: Disse er de mest klassiske og traditionelle form for perleørering. De har en enkelt perle, der er monteret på en pind / stik, som ofte er lavet i sølv eller guld. De fås i mange perlestørrelser og kan laves af enhver type perle. De mest solgte størrelser er 5-8 mm
 • Perle Hænge øreringe: Disse øreringe har en perle, der hænger fra en krog eller kæde. De kan have en eller flere perler og kommer i et vel af designes og materialer.
 • Perle hoops: Disse øreringe har en perle, der er monteret på en creol / hoop ørering. perle hoops kan have en eller flere perler.
 • Lysekrone perleøreringe: Disse øreringe har flere perler, der hænger fra en dekorativ metalramme, ligesom man fx kender fra en lysekrone. De kan være store og prangende, eller små og delikate, og kan laves af enhver type perle.
 • Klynge perleøreringe: Disse øreringe har flere perler, der er arrangeret i en klynge. De kan være enkle eller ekstravagante i deres design og kan laves af enhver type perle.

Ægte ferskvands perleøreringe

Hos Copenhagen smykker anvender vi kun ægte perler til vores perleøreringe. Dette gør vi fordi, at vi mener man får det bedste resultat, ved at bruge ægte perler. Alternativet til ægte perler er efter vores mening ikke godt nok.

Bæredygtige perler

Alle perler der anvendes til smykker kommer fra 100% bæredygtig produktion. Alle perler gennemgår en håndsorteret kvalitetskontrol inden de bruges til smykker. Det er din garanti for smykker i den bedste kvalitet.

Vi har både øreringe med hvide / perlemorshvide perler og farvede perler.

Med det brede udvalg af forskellige typer øreringe med perler, er det derfor helt sikker også muligt for dig, at finde nogle nye lækre øreringe.

Vores øreringe kommer fra de dygtigste designere fra hele verden, vi samarbejder bl.a. med designere fra Danmark, Italien, Spanien og Frankrig.

Hvad med perlehalskæder, perlearmbånd eller perlevedhæng

Skal der også en matchende halskæde eller måske armbånd til dine perleøreringe? Ja så har vi på Copenhagen smykkeret stort udvalg af perlesmykker. Find et lækkert udvalg af Perlehalskæder, Perlearmbånd og Perlevedhæng.

0005914_seville-forgyldt-orehnger-med-ferskvands-perle-11436f Perleøreringe med kæde

Kæde øreringe med perler, Guld

Perleøreringe i sølv

FAQ – Ofte stillede spørgsmål perleøreringe

1. Hvad er forskellen på perleørestikker og hænge øreringe med perler?

Perleørestikker er den mest klassiske og traditionelle form for perleørering, som har en enkelt perle monteret på en pind eller stilk, mens hænge øreringe, med perler har en eller flere perler, der hænger fra en krog eller kæde og kan have en eller flere perler. Begge typer fås i mange perlestørrelser og kan laves af enhver type perle.

2. Hvad er klynge perleøreringe?

Klynge perleøreringe har flere perler, der er arrangeret i en klynge. De kan være enkle eller ekstravagante i deres design og kan laves af enhver type perle.

3. Er alle perleøreringe designet med ægte perler?

Ja, hos Copenhagen Smykker anvendes kun ægte perler til vores perleøreringe, da vi mener, at man opnår det bedste resultat ved at bruge ægte perler. Alle perler kommer fra 100% bæredygtig produktion og har gennemgået en håndsorteret kvalitetskontrol, så du kan være sikker på, at du får smykker i den bedste kvalitet.

4. Hvordan vælger jeg den rigtige størrelse perleøreringe?

Perleøreringe fås i mange forskellige størrelser, så det kan være en god idé at overveje, hvilken størrelse der passer bedst til dig og dit outfit. En god måde at vælge størrelse på er at tage højde for formålet med øreringene – vil du have dem til hverdag eller til fest? Jo større øreringe, desto mere markante vil de være, så tænk over, hvad der passer til din stil og personlighed.

5. Hvilke materialer er perleøreringe normalt lavet af?

Perleøreringe kan laves af mange forskellige materialer, men de mest almindelige er ægte guld og sølv, forgyldt guld og rosa forgyldt guld. Hos Copenhagen Smykker finder du perleøreringe i alle disse materialer, så du kan vælge det, der passer bedst til din stil og budget.

6. Er der andre typer perlesmykker end perleøreringe?

Ja, udover perleøreringe finder du også perlehalskæder, perlearmbånd og perlevedhæng hos Copenhagen Smykker. Alle perlesmykker er designet med ægte perler fra 100% bæredygtig produktion og har gennemgået en håndsorteret kvalitetssikring. Vi har et bredt udvalg af perlesmykker, så du kan finde det, der passer bedst til din stil og personlige præferencer.

7. Hvilke typer perleøreringe er de mest populære?

Perleørestikker og hængeøreringe med perler er de mest populære typer perleøreringe, da de begge er klassiske og elegante. Perleørestikker har en enkelt perle monteret på en pind eller stilk, mens hænge øreringe med perler har en, eller flere perler, der hænger fra en krog eller kæde. Begge typer fås i mange forskellige størrelser og kan laves af enhver type perle. Udover disse er lysekrone perleøreringe og klynge perleøreringe også populære valg, da de begge er unikke og iøjnefaldende.

8. Hvad betyder det, når perler er “bæredygtige”?

Bæredygtige perler kommer fra produktioner, der tager hensyn til miljøet og de mennesker, der arbejder i perleindustrien. Det kan betyde, at produktionen er organisk, certificeret bæredygtig, eller følger en række specifikke standarder for social ansvarlighed og miljøbevidsthed.

9. Bæredygtige perler hos Copenhagen Smykker?

Hos Copenhagen Smykker anvender vi kun ægte perler til vores perlesmykker, herunder perleøreringe, perlehalskæder, perlearmbånd og perlevedhæng. Alle vores perler kommer fra 100% bæredygtig produktion, der følger standarder for social ansvarlighed og miljøbevidsthed. Vi er forpligtede til at bruge kun de bedste kvalitetsmaterialer i vores smykker og sikre, at vores produktion er ansvarlig og bæredygtig.

10. Hvilken kvalitet har perlerne, der bruges i jeres smykker?

Hos Copenhagen Smykker anvender vi kun perler af højeste kvalitet til vores smykker. Vi bruger ægte perler, der kommer fra 100% bæredygtig produktion, og alle perler gennemgår en håndsorteret kvalitetskontrol inden brug. Dette sikrer, at vores kunder får smykker med perler af den bedste kvalitet.
Hurtig levering

Levering 1-2 dage

Gratis fragt

Ved køber over 499 kr

99 dages returret

På alle smykker

Gratis indpakning

Giv en smykkegave

Ring: 93 86 09 52

Skriv: info@copenhagensmykker.dk

 

Åbningstider:

Mandag: 10:00 – 16:00

Tirsdag: 10:00 – 16:00

Onsdag: 10:00 – 16:00

Torsdag: 10:00 – 16:00

Fredag: 10:00 – 16:00

Lørdag: Kun mail

Søndag: Kun mail

99 Dages fuldreturret

Læs mere på vores side om Returnering/ombytning

 

Eller skriv en mail til os på: info@copenhagensmykker.dk eller ring: 93 86 09 52

 

Husk dit ordre nummer

Copenhagensmykker.dk er et dansk smykkeunivers der sælger primært danske brands til det danske marked. 

CVR-nummer: 42321249

Vi søger netop nu:

Er du tysk? eller har du gode tyskkundskaber? Så søger vi dig! Skriv til os nu på: info@copenhagensmykker.dk

mastercard.svg
mobilepay.svg
visa.svg

Nem, sikker og hurtig betaling

Bliv en del af rejsen på de sociale medier

Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrence, nye kollektioner og du kan altid afmelde dig igen.
Fordele ved os
Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrence, nye kollektioner og du kan altid afmelde dig igen.

Copenhagensmykker.dk – en del af: Synnejysk Invest ApS

mobilepay.svg
visa.svg
mastercard.svg

Copenhagensmykker.dk 2024

Indkøbskurv

0
image/svg+xml

Ingen produkter i kurv.

Fortsæt med at shoppe