Gratis gaveindpakning

 99 dages returret

Fri fragt over 499 kr

menu

menu

Handelsbetingelser

Copenhagensmykker.dk ejes og drives af

Synnejysk Invest ApS

CVR nr: 42321249 

Ribe Landevej 12, 1.

6270 Tønder

info@copenhagensmykker.dk

Salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på copenhagensmykker.dk til levering i Danmark, Dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet er aftalt.

§1 Bestilling og betaling

Du vælger de varer, du ønsker at købe og lægger dem i “kurven”. Helt frem til betalingspunktet har du mulighed for, at rette i din kurv, hvor du løbende har mulighed for at tjekke prisen samt indholdet i
kurven. Alle priser hos Copenhagensmykker.dk er Inklusiv den obligatoriske danske moms. En eventuel pris for levering vil også tydeligt fremgå når du når til, hvor du skal indtaste dine leverings- og betalingsbetingelser. 

Når du er klar til at bestille, klikker du på kurv, hvor du indtaster dit, navn, adresse, e-mail, telefon nr, betalingsform og leveringsform.

Beløbet for varerne og eventuel forsendelse trækkes først, når varen afsendes. Hvis der er tale om en dellevering trækkes kun det beløb svarende til den faktiske levering. 

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en ordrebekræftelse.

Betaling 

Mastercard, Visa og mobilpay

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. Vi tager ikke kortgebyrer.  Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

Sikker handel hos Copenhagensmykker.dk

Hos Copenhagensmykker.dk gør vi brug af SSL kryptering. Det betyder at alle data der afgives i forbindelse med køb, KUN kan læses NETS. Det betyder, at Copenhagensmykker.dk ikke har mulighed for at læse
disse data. Det er din sikkerhed i højsædet.

§2 Levering og fragtomkostninger

Vi sender til Danmark.

Den forventede leveringstid er 1-2 hverdage (Danmark), såfremt varen er på lager. Inden du køber varen vil det fremgå om vi er leveringsdygtige på den pågældende vare. 

Leverancen sker i samarbejde med DAO. Dette sker typisk efter kl. 16.00 på privatadresser, afhængig af hvor i landet du bor. Er du ikke hjemme, vil der blive lagt en seddel med yderligere informationer. 

Derudover tilbyder vi også muligheden for levering til pakkeshop.

Adressen hvor leveringen skal finde sted, bestemmes i forbindelse med købet, og er altså den adresse der her bliver opgivet ved ordren. 

Skulle den leverede ordre afvige fra det bestilte, i form af fejl/mangler, bedes du kontakte os umiddelbart efter leveringen. Det er vigtigt at du ved leveringen tager billeder af pakken/brevet, for at kunne dokumentere eventuelle skader på pakken/brevet. 

Fragtomkostninger vil fremgå af det samlede beløbe der skal betales af kunden. Fragtprisen er 29kr og fri fragt over 499kr 

§3 99 dages fortrydelsesret

Når du handler som forbruger hos Copenhagensmykker.dk har du 99 dages fortrydelsesret, hvor du kan melde til os, at du fortryder dit køb og ønsker at returnere varen til os.

Såfremt, at en vare ikke vil være omfattet af fortrydelsesretten, vil dette naturligvis fremgå.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din vare. Hvis fristen udløber på en helligdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.  Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 99 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del. Fortrydelsesfristen udløber 99 dage efter den dag, du har modtaget din vare. 

Fristen indebærer, at du har 99 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til Info@copenhagensmykker.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du må efter modtagelsen kun håndtere varen så du kan fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungere på.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring give os meddelelse herom senest 99 dage efter modtagelsen af varen.

§4 Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Hvis du fortryder dit køb, skal varen


Tilbageleveres til:

Copenhagensmykker.dk
Ribe Landevej 12, 1.
6270 Tønder
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Ved tilbagelevering har du den fulde ansvar for, at varen / varerne er forsvarligt indpakket. Ansvaret for varen / varerne er nemlig dit ansvar, indtil vi modtager den / dem.

Du står selv for udgifterne ved tilbageleveringen, når du fortryder dit køb.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling.

Dokumentation for dit køb samt returformular.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. Derudover vi det lette ekspeditionen, såfremt du vedlægger en returformular, hvor du angiver en begrundelse for din retur, og
hvad du ønsker af handling fra Copenhagensmykker.dk

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, Varens stand, når du sender den retur. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Beløbet vil altid blive overført til det samme betalingsmiddel, som er brugt ved betaling af ordren. Dette betyder, hvis du fx har betalt med Kort, tilbageføres beløbet til det samme betalingskort, som du
brugte ved købet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

§5 Reklamation 24 måneder 

Dit køb er omfattet af købelovens 24 måneders reklamationsret, herunder mangelreglerne. Dette betyder, at du få en vare der er mangelfuld vare, repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen,
afhængig af den konkrete situation.

Det er naturligvis et krav, at reklamationen skal være berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor en rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler at du reklamerer så hurtigt som muligt, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail: info@copenhagensmykker.dk

Varen skal sendes til:

Copenhagensmykker.dk

Ribe Landevej 12, 1.

6270 Tønder

Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnere varen bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Berettiget reklamation.

Ved en berettiget reklamation, refundere vi dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. Hvis ikke den er berettiget skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelsen, ligesom vi kan opkræve dig et gebyr, som beregnes pr. halve påbegyndte arbejdstime med en takst på 250 kr + moms.

Husk at ved tilbagelevering har du den fulde ansvar for, at varen / varerne er forsvarligt indpakket. Ansvaret for varen / varerne er nemlig dit ansvar, indtil vi modtaget den / dem.

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Info@copenhagensmykker.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere her

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr   

§6 Persondata 

For at kunne handle hos Copenhagensmykker.dk skal du som minimum oplyse:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefon / mobilnummer 

Overstående data bliver gemt med oplysninger om hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.
De overstående data, vil dog ikke blive slettet, hvis du har valgt at oprette dig som kunde eller til at modtage nyhedsbreve fra Copenhagensmykker.dk

Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. 

Som kunde har du mulighed for at få indsigt i vores data registrering om dig, og gøre indsigelser jf, lov om behandling af personoplysninger. Dette skal ske på mail: info@Copenhagensmykker.dk

§8 Cookies

Ved at benytte Copenhagensmykker.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne
genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

§9 lovvalg

Køb af varer på Copenhagensmykker.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Copenhagensmykker.dk

Adresse

Postnr. og by

e-mail: 

Ordrenummer:

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 20.10.2023

 

Hurtig levering

Levering 1-2 dage

Gratis fragt

Ved køber over 499 kr

99 dages returret

På alle smykker

Gratis indpakning

Giv en smykkegave

Ring: 93 86 09 52

Skriv: info@copenhagensmykker.dk

 

Åbningstider:

Mandag: 10:00 – 16:00

Tirsdag: 10:00 – 16:00

Onsdag: 10:00 – 16:00

Torsdag: 10:00 – 16:00

Fredag: 10:00 – 16:00

Lørdag: Kun mail

Søndag: Kun mail

99 Dages fuldreturret

Læs mere på vores side om Returnering/ombytning

 

Eller skriv en mail til os på: info@copenhagensmykker.dk eller ring: 93 86 09 52

 

Husk dit ordre nummer

Copenhagensmykker.dk er et dansk smykkeunivers der sælger primært danske brands til det danske marked. 

CVR-nummer: 42321249

Vi søger netop nu:

Er du tysk? eller har du gode tyskkundskaber? Så søger vi dig! Skriv til os nu på: info@copenhagensmykker.dk

mastercard.svg
mobilepay.svg
visa.svg

Nem, sikker og hurtig betaling

Bliv en del af rejsen på de sociale medier

Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrence, nye kollektioner og du kan altid afmelde dig igen.
Fordele ved os
Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrence, nye kollektioner og du kan altid afmelde dig igen.

Copenhagensmykker.dk – en del af: Synnejysk Invest ApS

mobilepay.svg
visa.svg
mastercard.svg

Copenhagensmykker.dk 2024

Indkøbskurv

0
image/svg+xml

Ingen produkter i kurv.

Fortsæt med at shoppe