🎁 Gratis gaveindpakning

🚚 99 dages returret

✅ Fri fragt over 499 kr

menu

menu

Livets træ øreringe

Livets træ øreringe eller ørestikker fås i mange varianter og materialer. De fleste øreringe/ørestikker er fremstillet i 925 sterling sølv, belagt med rhodium som giver et ekstra hvidguld look og blankpoleret for ekstra glans. Mange af øreringene er også dekoreret med zirkonia sten, enten i klassisk hvid eller farvet.

Derudover har vi også de mere eksklusive livets træ øreringe i ægte guld 8 karat, eller 14 karat guld. Guld øreringene kan også være fint dekoret med diverse smykkesten. De findes naturligvis også helt uden sten. Øreringe med sten giver ofte et mere eksklusivt look, da stenene glimter flot og naturligt vil tiltrække mere opmærksomhed. Er du mere til det minimalistiske og stilrene look, vil du nok foretrække livets træ øreringene i ren guld. Hos Copenhagen smykker finder du, som nævnt begge former.

Du kan også finde billige varianter af livets træ ørestikker der er produceret af ædelstål og er forgyldt med enten guld eller sølv.

Livets træ øreringe du finder hos copenhagensmykker.dk:

  • Livets træ ørering guld
  • Livets træ ørering sølv
  • Livets træ Ørestikker
  • Livets træ øreringe med sten

Livets træ øreringe i guld

Vores livets træ øreringe i guld er det perfekte tilbehør til dig, der søger et meningsfuldt og elegant smykke. Livets træ er et kraftfuldt symbol på vækst og styrke, der repræsenterer alle levende væseners indbyrdes forbundne forbindelse.

Guld øreringe er lavet af guld af høj kvalitet og fås i 8 karat og 14 karat, så du kan vælge den guld karat der passer bedst til din personlige stil. Uanset om du bærer dem hver dag eller gemmer dem til særlige lejligheder, vil guld øreringe helt sikkert blive dine favoritter i din smykkesamling.

Ud over deres smukke design er livets træ øreringe i guld en betænksom gave til en du holder af. Giv  et symbol på vækst og styrke med et par af disse fantastiske livets øreringe i guld.

Livets træ øreringe i sølv

Livets træ ørestikker i 925 sterling sølv og guld er utrolig populære på grund af den skinnende glans som smykkerne har. Livstræet har været et vigtigt symbol igennem tiderne og har været symbolet på livet og efterlivet, det åndelige, religiøse og mytiske. I norden kendt som Yggdrasil træet, der forbandt vikingeguderne Thor & Odin med menneskerne og jætterne.

Livets træ ørestikker

Vores livets træ ørestikker fås i tre fantastiske materialer: guld, sølv og forgyldt. Hvert par er lavet med materialer af høj kvalitet og har et delikat livstræ design. Livets træ symboliserer vækst, styrke og forbindelse til naturen, hvilket gør disse ørestikker til en meningsfuld tilføjelse til enhver smykkesamling. Uanset om du vælger det klassiske udseende af sølv, det sofistikerede af guld eller varmen fra forgyldt, vil disse ørestikker helt sikkert blive en fast del af dit outfit. Livets træ ørestikker og deres slanke og subtile design gør dem perfekte til enhver lejlighed, fra afslappet til formel. Tilføj et strejf af natur til dit liv med vores livets træ ørestikker i guld, sølv eller forgyldt.

Smykkesæt, halskæder og armbånd i Livets træ

Leder du efter andre livets træ smykker end øreringe? Så se vores udvalg indenfor Armbånd, Halskæder, vedhængRinge & Smykkesæt. Livets træ smykker fås i mange former, størrelser, længder, materialer, stentyper og hos Copenhagensmykker har vi et kæmpe udvalg der sikrer at du helt sikkert finder et smykke du lide. Smykkerne er også en god idé som gave til kærsten, kone, mor eller datter, symbolikken i livets træ gør at lige meget hvor i ens liv man er, er det en god gave at give.

Alle vores smykker er fremstillet af den bedste kvalitet og kvalitetstjekket inden de bliver sendt. Derfor er du sikker på at modtage et godt produkt.

støvring livets træ øresikker i sølv 10249025-14 Livets træ øreringe i sølv

livets-træ-ørestikker-fra-støvring-guld-70242022-14 Livets træ guld ørestikker

støvring-livets-træ-ørehænger-F13239903-14 Alle Livets træ øreringe

Hurtig levering

Levering 1-2 dage

Gratis fragt

Ved køber over 499 kr

99 dages returret

På alle smykker

Gratis indpakning

Giv en smykkegave

Ring: 93 86 09 52

Skriv: info@copenhagensmykker.dk

 

Åbningstider:

Mandag: 10:00 – 16:00

Tirsdag: 10:00 – 16:00

Onsdag: 10:00 – 16:00

Torsdag: 10:00 – 16:00

Fredag: 10:00 – 16:00

Lørdag: Kun mail

Søndag: Kun mail

Copenhagensmykker.dk er et dansk smykkeunivers der sælger primært danske brands til det danske marked. 

CVR-nummer: 42321249

99 Dages fuldreturret

 

Skriv en mail til os på: info@copenhagensmykker.dk
eller ring til os på 93 86 09 52

 

Husk dit ordre nummer

Vi søger netop nu:

Er du tysk? eller har du gode tyskkundskaber? Så søger vi dig! Skriv til os nu på: info@copenhagensmykker.dk

Udforsk vores smykke univers & bliv en del af rejsen på de sociale medier

Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrence, nye kollektioner og du kan altid afmelde dig igen.
Copenhagensmykker.dk

Udforsk vores smykke univers og bliv en del af rejsen på vores sociale medier. Glem ikke at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Fordele ved os
Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrence, nye kollektioner og du kan altid afmelde dig igen.