Gratis gaveindpakning

 99 dages returret

Fri fragt over 499 kr

menu

menu

Viser 1–40 af 51 resultater

Perlehalskæde

Perlehalskæde i guld sølv, forgyldte og rosa forgyldte materialer. På Copenhagen smykker har vi et bredt udvalgt af forskellige flotte og elegante perlehalskæder med ægte perler.

Så hvad enten du er til klassiske perlehalskæder, Guld eller sølv halskæder med perler, Lange perlekæder eller noget helt andet, så kan du finde det her.

Perlekæder har igennem mange år blevet anset, som et meget fornemt og eksklusivt smykke, som kun overklassen havde råd til.

Dette er ikke længere tilfældet, da fremstillingen af perler og smykker generelt er blevet langt mere effektivt, hvilket betyder at kunden i sidste ende også kan spare penge.

Hos os finder du de eksklusive perlesmykker i ægte guld, som fx kan bruges til fest. Du finder også perlehalskæder der er mere henvendt til hverdags brug. Med andre ord, så har vi et udvalg der henvender sig alle.

Perlehalskæder med ægte ferskvandsperler

Herunder kan du se et eksempel på hvordan vi fremstiller vores perlehalskæder. Som du kan se i videoen bliver hver enkelte perle håndkontrolleret for at sikre kvaliteten på hver enkelte perle.

Derudover håndbinder vi en knude mellem hver perle. Dette er med til at sikre at kæden fremstår skarp og flot og at den holder sin form og facon. Derudover beskytter det også perlerne mod slidtage, ved at de ikke kan gnide sig opad hinanden.

Hos Copenhagen smykker er alle vores perlesmykker designet med ægte ferskvandsperler. Alle perler kommer fra 100% bæredygtig produktion. Bæredygtighed er noget vi vægter meget højt!

Derudover gennemgår alle de perler, der bliver brugt til de smykker vi sælger her på siden en håndsorteret kvalitetskontrol.

Vi går altså aldrig på kompromis med bæredygtighed, eller kvaliteten. Det er to meget vigtige nøgleord for os.

Derfor kan du også trygt købe dit næste smykke online hos os.

Herunder finder du et lille udsnit af de mest populære perlehalskæder:

  • Hvide perlehalskæder
  • Farvet perlehalskæder
  • Lang perlehalskæde
  • Perlehalskæde i Guld
  • Perlehalskæde i Sølv

Lang perlehalskæder, Mellem og kort perlekæder

Perlehalskæder kommer i forskellige længder. Herunder har vi samlet de længder vi forhandler her på siden:

Matinee – Lang perlehalskæder 

Traditionelt båret til semi-formelle lejligheder, fungerer godt sammen med jakkesæt og kjoler. Matinee kæder har en længde på 50-60 cm.

Princess – Mellem perlehalskæder 

Passer bedst til rund eller lidt højere halsudskæring. “Prinsesse” stil halskæde er normalt 42-47 cm lang. Fungerer rigtig godt med halskæder med vedhæng. Se bl.a. vores halskæder med perlevedhæng. 

Choker – Kort perlehalskæder 

Er Den klassiske halskæde lavet af enkelt perlestreng. Kæden er normalt 35-40 cm lang og passer til enhver halsudskæring. Dette er den mest alsidige halskæde Den er perfekt til daglige lejligheder såvel som til stilfulde fester.

Hvordan vedligeholder du din ægte perlekæde?

Her er 5 gode tips til, hvordan du plejer din perlehalskæde:

  1. Opbevaring: Opbevar dine perler, tørt sted. Undgå at opbevare dem i fugtige områder, da dette kan få perlerne til at blive misfarvede eller beskadigede. Et smykkeskrin eller en blød stofpose er et godt sted at opbevare dine perler.
  2. Rengør: Rens dine perler regelmæssigt. Perler kan blive matte eller misfarvede over tid på grund af udsættelse for parfumer, lotioner og andre ting. For at rense dine perler skal du blot tørre dem forsigtigt af med en blød, fugtig klud og tørre dem grundigt, men forsigtigt.
  3. Undgå kemikalier: Undgå at udsætte dine perler for skrappe kemikalier. Perler er følsomme over for kemikalier som klor, blegemiddel og ammoniak. Sørg for at fjerne din perlehalskæde, før du svømmer eller bruger rengøringsmidler.
  4. Håndtering: Håndter dine perler med omhu. Perler er sarte, så sørg for at håndtere dem forsigtigt og undgå at rive eller trække i halskæden.
  5. Brug din perlehalskæde: Ægte perler har godt af at blive brugt. Det skyldes at perler er et organisk natur materiale, som har gavn af hudens naurlige fedt. Hudens naturlig fedt er nemlig med til at polere og beskyttet overfladen på perlerne. Hvis kæden ikke bliver brugt vil perlerne blive mere matte og “tørre” i deres look.

Ved at følge disse 5 tips kan du holde dine perlehalskæder smukke i mange år fremover.

Perleøreringe, perlearmbånd og perle vedhæng

Udover et stort ud valg af halskæder med perler, så har vi også et bredt udvalg af andre lækre perlesmykker, se bl.a. følgende kategorier: Perleøreringe, Perlearmbånd, perle vedhæng og halskæde med perlevedhæng

Perlehalskæde i hvid 45 cm Perlehalskæde med ægte hvide perler

Perlehalskæde med ægte barokperler Perlehalskæde med barokperler

Perlehalskæde med farvet perler Perlehalskæde med ægte farvet perler

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om perlehalskæder

1. Hvad er perlehalskæder lavet af?
Vores perlehalskæder er lavet med ægte ferskvandsperler i den bedste kvalitet. Perlekæderne kommer for det meste med en lås lavet i ægte 925 sterlingsølv. Vi har også perlehalskæder med låse i ægte guld 14 karat.
2. Hvordan plejer jeg min perlehalskæde?
Perler er sarte og skal håndteres med forsigtighed. For at passe på din perlehalskæde skal du undgå at udsætte den for kemikalier, kosmetik og skrappe rengøringsmidler. Rengør dine perler med en blød klud og opbevar dem på et køligt, tørt sted, når de ikke er i brug.
3. Hvordan kan jeg se, om en perlekæde er ægte?
Ægte perler kan man gnid mod hinanden. Hvis der er en friktion mellem de to perler ved du det er ægte perler. Du kan også gnide en perle mod din tand og en ægte perle vil igen give en friktion mellem tand og perle. Hos Copenhagen smykker er vi 100% autoriseret smykkeforhandler, hvilket betyder vi er underlagt kontrol af vores smykker.
4. Hvad er forskellen mellem naturperler og kulturperler?
Naturperler dannes naturligt i naturen, mens kulturperler dyrkes i perlefarme ved hjælp af en perlekerne og et værtsbløddyr. Kulturperler er billigere og lettere tilgængelige end naturperler.
5. Hvordan vælger jeg den rigtige perlehalskæde til mig?
Perletypen, perlestørrelsen, perleformen og halskædens længde vil alle påvirke det overordnede udseende af en perlehalskæde. Det er også vigtigt at overveje, hvilken lejlighed du skal bære halskæden til.
6. Er perlehalskæder kun til formelle lejligheder?
Perlehalskæder kan bruges ved mange lejligheder, både formelle og afslappede. Perlekæder er meget moderne og kan bæres af både kvinder og mænd.
7. Hvor længe kan en perlekæde holde?
Når den plejes ordentligt, kan en perlekæde holde hele livet. De er holdbare og stærke og med ordentlig pleje vil de forblive smukke i mange år fremover.
Hurtig levering

Levering 1-2 dage

Gratis fragt

Ved køber over 499 kr

99 dages returret

På alle smykker

Gratis indpakning

Giv en smykkegave

Ring: 93 86 09 52

Skriv: info@copenhagensmykker.dk

 

Åbningstider:

Mandag: 10:00 – 16:00

Tirsdag: 10:00 – 16:00

Onsdag: 10:00 – 16:00

Torsdag: 10:00 – 16:00

Fredag: 10:00 – 16:00

Lørdag: Kun mail

Søndag: Kun mail

99 Dages fuldreturret

Læs mere på vores side om Returnering/ombytning

 

Eller skriv en mail til os på: info@copenhagensmykker.dk eller ring: 93 86 09 52

 

Husk dit ordre nummer

Copenhagensmykker.dk er et dansk smykkeunivers der sælger primært danske brands til det danske marked. 

CVR-nummer: 42321249

Vi søger netop nu:

Er du tysk? eller har du gode tyskkundskaber? Så søger vi dig! Skriv til os nu på: info@copenhagensmykker.dk

mastercard.svg
mobilepay.svg
visa.svg

Nem, sikker og hurtig betaling

Bliv en del af rejsen på de sociale medier

Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrence, nye kollektioner og du kan altid afmelde dig igen.
Fordele ved os
Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrence, nye kollektioner og du kan altid afmelde dig igen.

Copenhagensmykker.dk – en del af: Synnejysk Invest ApS

mobilepay.svg
visa.svg
mastercard.svg

Copenhagensmykker.dk 2024

Indkøbskurv

0
image/svg+xml

Ingen produkter i kurv.

Fortsæt med at shoppe